DG Business Support, jouw persoonlijke ondersteuning op afstand

ProfielfotoGraciela Duran 25-05-2020
117 keer bekeken 0 reacties

Ben jij op zoek naar een Virtueel Support Professional? In deze database kun je zelf zoeken naar een geschikte kandidaat en rechtstreeks contact met haar/hem opnemen. 

Je kunt zoeken op diverse onderwerpen. Maak bijvoorbeeld een selectie op basis van:

  • Beschikbaarheid
  • Expertise (categorie en subcategorie)
  • Managementlevel versus uitvoerend
  • Branche
  • Locatie (via button kaart)

Wees je bewust van de spelregels rondom het gebruik van de database. Lees deze eerst via deze link.

Na bijna twintig jaar fulltime werkervaring bij diverse bedrijven, in verschillende branches en in allerlei functies, ben ik een echte allrounder. Daarom ga ik graag als Virtual Assistant voor jou aan de slag!

Beschikbaar

Ja

Operationeel

Persoonlijk assistent

Organiseren

Events
Gastvrouw
Overig

Management

Project Manager

Na bijna twintig jaar fulltime werkervaring bij diverse bedrijven, in verschillende branches en in allerlei functies, ben ik een echte allrounder. Daarom ga ik graag als Virtual Assistant voor jou aan de slag!

Ik krijg positieve energie als ik voor jou zaken makkelijker kan maken. Organiseren en plannen zit me in het bloed. Op persoonlijke wijze wil ik jou ondersteunen, zodat je meer rendement kan halen uit jouw onderneming. Mijn werkwijze pas ik zoveel mogelijk aan jou aan. Deze ondersteuning bied ik op afstand, via moderne technologie, op secretarieel en administratief gebied.

Graag deel ik een van de aanbevelingen van een opdrachtgever, waar ik super trots op ben.

"Vanaf het moment dat Graciela deel werd van mijn team, werd mijn leven als ondernemer/pionier meteen een stuk simpeler. Niet alleen is ze open en vriendelijk, ze denkt graag mee, werkt proactief en nam ons steeds meer verantwoordelijkheden uit handen. De afgelopen 1,5 jaar is Graciela onze programmamanager geworden met de belangrijke verantwoordelijkheid voor het organiseren, regelen, aansturen en stroomlijnen van onze belangrijkste groeiprogramma's voor ondernemers. En onze grotere events. Haar combinatie van skills is uniek. Het ene moment staat ze heel hartelijk deelnemers welkom te heten bij een event, het andere moment stelt ze voor om de checklists en procedures voor alle lopende processen nog maar eens door te lopen en bij te werken. Wat mij betreft heel bijzonder dat ze die eigenschappen combineert." 

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen