Virtual Assistant en sparringpartner voor coaches en trainers

ProfielfotoChantal Nolte 13-02-2020
256 keer bekeken 0 reacties

Ben jij op zoek naar een Virtueel Support Professional? In deze database kun je zelf zoeken naar een geschikte kandidaat en rechtstreeks contact met haar/hem opnemen. 

Je kunt zoeken op diverse onderwerpen. Maak bijvoorbeeld een selectie op basis van:

  • Beschikbaarheid
  • Expertise (categorie en subcategorie)
  • Managementlevel versus uitvoerend
  • Branche
  • Locatie (via button kaart)

Wees je bewust van de spelregels rondom het gebruik van de database. Lees deze eerst via deze link.

Als VA ondersteun ik vrouwelijke coaches en trainers zodat zij met full focus kunnen werken aan hun bedrijf in plaats van in hun bedrijf. Zij houden hierdoor tijd over om te besteden aan hun bedrijf en/of privé leven. Specialisatie: Office Support (PA) | Online Zichtbaarheid | Microsoft Teams.

Online Marketing

Blog/Nieuwsbrieven
Adverteren

Beschikbaar

Ja

Ontwerp

Ebook opmaken

PR & Communicatie

Redigeren

Operationeel

Secretarieel
Persoonlijk assistent
Systematiseren
Bedrijfsprocessen digitaliseren
Bedrijfsprocessen automatiseren

Organiseren

Events
Reizen / vlucht / hotel

Branche

Trainers & coaches

”You can do anything, but not everything!” 

Welkom op mijn profiel. Ik ben hier om jou te helpen! 

Als Virtual Assistant en sparringpartner ondersteun ik vrouwelijke (online) ondernemers zodat zij volledig vanuit ease and flow kunnen werken aan hun bedrijf in plaats van in hun bedrijf. Dit doe ik het liefst voor coaches en trainers die hun klanten helpen met behulp van hun unieke gaven en talenten. 

Door een deel van je werkzaamheden uit te besteden aan mij houd jij tijd, rust én ruimte over om full focus te werken aan de groei van je onderneming. Bedenk eens wat dit doet met je innerlijke rust? Je niet langer meer druk hoeven te maken over die administratie die op je ligt te wachten en oh ja, je social media berichten voor aankomende week moeten ook nog klaargezet worden en voorzien worden van een lay-out en foto, en dan staat er ook nog een hele rits vragen van klanten in je inbox die beantwoord dienen te worden. 

Hoe heerlijk zou het zijn als je hier geen omkijken meer naar hebt, maar dat je vanuit ease and flow kunt werken aan datgene wat jij het allerliefste doet namelijk het helpen van je klanten met behulp van je unieke talenten en gaven?

Wil je meer informatie? Kijk dan op mijn website (www.chantalvabyheart.nl) of lees de aanbevelingen onderaan mijn LinkedIn profiel.

Specialisatie: Office Support | Online Zichtbaarheid | Microsoft Teams 

Profiel: authentiek, intuïtief, proactief, creatief, ambitieus, zelfstandig, flexibel, daadkrachtig, eerlijk, nieuwsgierig en leergierig.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen